LIITY JÄSENEKSI

JÄSENEKSI PÄÄSET HELPOSTI

1. toimita rahastonhoitaja Merja Filpukselle sähköpostitse rahastonhoitaja.lavahirmut@gmail.com

seuraavat tiedot:

- sukunimi, etunimet

- syntymäaika

- katuosoite, postinumero ja -paikka

- puhelinnumero

- sähköpostiosoite

- mahdollinen turvakielto ( osoitteen luovutuskielto maistraatin päätöksellä)

Tiedot voit toissijaisesti toimittaa yhdistykselle myös postitse (kts. osoite nettisivuiltamme).

Jäsentiedot tallennetaan yhdistyksen ylläpitämään jäsenrekisteriin. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Yhdistyksen jäsenellä on oikeus tutustua omiin rekisteritietoihinsa. Annettuja yhteystietoja käytetään vain yhdistyksen asioiden hoitamiseen ja sen toiminnasta tiedottamiseen.

2. Rahastonhoitaja lähettää tämän jälkeen tarvittavat tiedot liittymis- ja jäsenmaksun suorittamiseen. Liittymismaksu on 20 euroa, joka on kertaluonteinen. Tämän lisäksi maksat vuosittaisen jäsenmaksun 40 euroa. Näin ollen ensimmäisen vuoden maksut on yhteensä 60 euroa ja seuraavina vuosina 40 euroa.

3. Maksettuasi maksut, olet oikeutettu nauttimaan kaikista lavahirmujen jäseneduista. Jäsenenä saat yhdistykseltä jäsenkortin.

Muistathan, että mikäli jokin ilmoittamasi tieto myöhemmin muuttuu, tulee uudet tiedot päivittää heti myös yhdistyksen jäsenrekisterin pitäjälle. Jos haluat myöhemmin erota yhdistyksestä, tulee siitä ilmoittaa kirjallisesti joko kirjeellä tai sähköpostilla suoraan rahastonhoitajalle.

Tervetuloa Lavahirmuihin!

Lisätietoja: palaute.lavahirmut@gmail.com